Met behulp van professionele en conservatorium geschoolde docenten biedt Altesa haar eigen muziekopleiding aan. Trompet, bariton, trombone en sousafoon lessen worden op donderdagmiddag en avond gegeven door Dirk-Jan de boer. Saxofoon, dwarsfluit en piccolo lessen worden op maandagmiddag en avond gegeven door Jasper van der Ven. Wekelijks geven zij een halfuur individueel les.

De kosten voor deze opleiding bestaan uit een lidmaatschap en lesgeld. Zowel het instrument, als een lesboek en een standaard krijgt u gratis in bruikleen.

Wanneer je nog niet zeker weet welk instrument je wilt spelen, kan je natuurlijk eerst beginnen op blokfluit. Hier leer je een goede basis en kan je vanuit daar verder groeien. Deze lessen worden verzorgd door Jenny Beelen op de donderdagavond.

Ook kan je les krijgen in het slagwerk! Dit wordt ook op donderdagavond gegeven door Sebastiaan Koopmans.

Wanneer het niveau goed genoeg is kan er worden mee gespeeld met de repetities van de drumfanfare. Deze worden gehouden op donderdagavond vanaf 19:30 uur onder leiding van Dirk-Jan de Boer. Het slagwerk oefent apart onder leiding van Rik Pennings.

Natuurlijk is exercitie ook een belangrijk onderdeel van de drumfanfare. Het is de bedoeling dat er mooi strak wordt gelopen. Dit wordt ons aangeleerd door Martin van Leeuwen.


Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met onze opleidingscoordinator: Jenny Beelen (opleiding@altesa.nl) of kom een keer kijken op Donderdagavond in de Duinpan.

Wij danken onze sponsoren: